::DEMI MASA::

Tuesday, December 27, 2011

~STUDY WEEK~

  ASSALAMUALAIKUM......apa khabar IMAN hari ni??semoga iman kita sentiasa meningkat hendaknya..insyaallah...
diri ni terasa nak menaip something di blog..dek kerana kebosanan duk terperap di bilik je sepanjang study week ni..mashaallah..hanya tuhan yang tahu hati ini...dah rse macam org yang x *******..huhu..
ya allah..ampunlah dosa hambamu ini yang x pernah bersyukur dengan masamu..
seriously!!time nak exam la perasaan malas timbul dalam diri ni..huhu..time start nak membace msti ade nafsu malas+mengantok!grrrr..
mood nak exam x mai lagila..mood nak balikkkkkkkkkk je adeeee..!

jikaku tension/stress bacelah :

"حسبنا الله ونعم الوكىل"

insyaallah dengan menyebut nama allah hilanglah tekanan tu..:)

ingat!!!
klau ade pape masalah mengadulah padaNya..

innallahama'ana..^_^ ♥♥




0 comments on "~STUDY WEEK~"

Post a Comment

 

♥CERITA DARI HATI ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal