::DEMI MASA::

Friday, November 23, 2012

itulah cinta


jika kita mencintai seseorang,
kita akan sentiasa mendoakannya
walaupun dia tidak berada di sisi kita..

tuhan memberikan kita dua kaki
untuk berjalan, 
dua tangan untuk memegang
dua telinga untuk mendengar
dan dua mata untuk melihat..

tetapi mengapa tuhan hanya
menganugerahkan sekeping hati kepada kita???
kerana...
tuhan telah memberikan sekeping lagi hati 
kepada sesorang
tetapi kita perlu mencarinya...

ITULAH CINTA.... ^_^

































Tuesday, November 13, 2012

maal hijrah ^_^

Bismillahirrahmannirrahim...
Alhamdulillah..syukur kerana memanjangkan umurku,umurku ibubapaku dan umur ahli keluargaku..
cepat masa berlalu..dah masuk tahun bru 1434 H dah..



salam maal hijrah 1434H


"Kullu ‘am wa antum bi khair. Taqaballahu minna wa minkum!"







#jangan lupa baca tau :)
















Sunday, November 11, 2012

broga hill and hutan lipur lenggeng :)


dimulakan dengan bismillah...:)

kali ni biar gambar berbicara ^_^



BROGA HILL 











posing2 jap :D

#Alhamdulillah buat kali ke2 menjejakkan kaki ke bukit broga :)


peringatan utk semua..:)



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HUTAN LIPUR LENGGENG







subhanaallah..indahnya ciptaan ilahi :)





disudahi dengan alhamdulillah :)

tata!




































                                                                                       

rindu.rindu.rindu ♥ ♥ ♥

Bismillahirrahmannirrahim...
Alhamdulillah..segala puji bagi allah..terima kasih atas rezekiMu dan terima kasih krna masih menghidupkan aku dan keluargaku..
Ya Allah..panjangkanlah umurku dan umur mama dan baba sehingga aku dapat berbakti kepada mereka kelak..amiin..

11.11.12
1st nak ucap selamat hari lahir my sahabat yg ke20..qurratu ainie abd halim :)
moga redha allah mengiringimu slalu..^_^

2nd ,tanggal 10.11.12 kami last generation kospint  dapat anak buah 1st dlam my batch..hehe.tahniah sopy n wife..so cute la baby tu...:)


3rd...lame giler x update blog!
rindu.rindu..hehe..hari ni bru ade mood nak buke blog bcoz mggu ni midsem break..so..ade byak masa la....^_^

#harap midsem break ni nak guna masa  sebaik2nye wth my orang tersayang..

my bro xde lam pict..n tengah2 tu si kecik nak nakal..deqyah :D


























         














                                                                                               

                                                                                    
 

♥CERITA DARI HATI ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal