::DEMI MASA::

Sunday, November 11, 2012

rindu.rindu.rindu ♥ ♥ ♥

Bismillahirrahmannirrahim...
Alhamdulillah..segala puji bagi allah..terima kasih atas rezekiMu dan terima kasih krna masih menghidupkan aku dan keluargaku..
Ya Allah..panjangkanlah umurku dan umur mama dan baba sehingga aku dapat berbakti kepada mereka kelak..amiin..

11.11.12
1st nak ucap selamat hari lahir my sahabat yg ke20..qurratu ainie abd halim :)
moga redha allah mengiringimu slalu..^_^

2nd ,tanggal 10.11.12 kami last generation kospint  dapat anak buah 1st dlam my batch..hehe.tahniah sopy n wife..so cute la baby tu...:)


3rd...lame giler x update blog!
rindu.rindu..hehe..hari ni bru ade mood nak buke blog bcoz mggu ni midsem break..so..ade byak masa la....^_^

#harap midsem break ni nak guna masa  sebaik2nye wth my orang tersayang..

my bro xde lam pict..n tengah2 tu si kecik nak nakal..deqyah :D


























         














                                                                                               

                                                                                    
 

♥CERITA DARI HATI ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal