::DEMI MASA::

Tuesday, November 5, 2013

salam maal hijrah 1435 H

assalamualaikum :)




#Salam 1 Muharram 1435 H









universal studio singapore

assalamualaikum ^_^

masa untuk bercerita pengalaman ke over the sea buat pertama kali dalam hidup ! haha
* x rasa mane pun pergi luar negara coz x naik flight  . ahha

tarikh ; 18 oktober 2013 (jumaat) *one day only*
subjek : pengurusan risiko dalam rekreasi

pergi uss ni bukan untuk main semata2 tapi after balik dari uss ni kena siapkan report pengurusan risiko tau !
masa main tu la yang paling bez sangat ! menjerit sampai tak  keluar suara pun ada . haha
kalau ada duit lebih tu pergilah sana . macam2 game yang menarik n sangat adventure ada . hee



























sedikit souvenir dari singapura ^_^

#insyaallah suatu hari nanti kalau ada rezeki lebih nak ajak adik2 n anok buah la g singapore.. haha 
#rindu kenangan main kat sana.. mencabarrrr !

#next trip to medan,indonesia awal bulan disember nanti . insyaallah . doa2 kanlah semuanye berjalan lancar dan selamat pegi dan balik . amiin :)



































Thursday, October 3, 2013

trip ke suruhanjaya syarikat malaysia (SSM)

 assalamualaikum :)

tarikh : 27 september 2013 (jumaat)
tempat : suruhanjaya syarikat malaysia (SSM)













kem rekreasi banding

assalamualaikum :)

tarikh : 13-22 jun 2013
tempat : tasik banding, perak
subjek : kemahiran rekreasi luar FHR 3616






















# terlalu banyak kenangan di kem ni  :)

 

♥CERITA DARI HATI ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal