::DEMI MASA::

Thursday, October 3, 2013

trip ke suruhanjaya syarikat malaysia (SSM)

 assalamualaikum :)

tarikh : 27 september 2013 (jumaat)
tempat : suruhanjaya syarikat malaysia (SSM)













kem rekreasi banding

assalamualaikum :)

tarikh : 13-22 jun 2013
tempat : tasik banding, perak
subjek : kemahiran rekreasi luar FHR 3616






















# terlalu banyak kenangan di kem ni  :)

Perkampungan Orang Asli Mah Meri Pulau Carey

assalamualaikum :)

tarikh : 2 oktober 2013 (rabu)
tempat : pulau carey

kali ni lawatan ke kampung orang asli mah meri di pulau carey. tahu tak pulau carey kat mana?  :D
pulau carey ni sebenarnya terletak di banting, selangor :)
lawatan kali ni merupakan lawatan under subjek programming and leadership. lecturer nya ialah dr. sridar .
kami dikehendaki membuat satu program leadership pada 23 november 2013. kami mensasarkan student upm untuk sertai program ni include foreign student and local student. harap2 ramai lah yang berminat dengan program ni. insyaallah.

bawah ni disertakan pict2 kami semasa lawatan kali pertama ke pulau carey :)












# perkampungan orang asli ni dah maju drpd kampung orang asli lain :)



Skytrex Adventure, Bukit Cerakah, Shah Alam

assalamualaikum :)

tarikh : 1 oktober 2013 (selasa)
tempat : skytrex adventure , bukit cerakah shah alam.
subjek : pengurusan risiko dalam rekreasi under en. shazali









anak buah kedua :)

Bismillahirrahmannirrahim :)

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk hirup udara atas dunia ni lagi. terima kasih allah :)

lama sangat dah tak update blog ni. hari ni baru ada peluang dan semangat nak update dan mencoret sedikit sebanyak peristiwa2 yang berlaku sepanjang hidup di UPM ni.

Alhamdulillah harini 3 oktober 2013 (khamis) lahirlah anak buahku yang kedua hasil perkahwinan angah dan abang li. yeay! dapat baby girl . dah ada sepasang anak buah n cucu tokma n jadd ba :)
tahniah angah n abang li wlaupun kena angah kena operate. alhamdulillah selamat semuanya.
terima kasih allah ! ;)

# gambar baby x tengok lagi, ateh x send lagi . hee
# xsabar nak balik raya haji ni . weeeee
 

♥CERITA DARI HATI ♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal